19 Kasım 2008 Çarşamba

Dikkat Dikkat!!!!

Arkadaşlar,''annecocuk.com''sitesi son zamanlarda artan bu cocuk tacizleri konusunda çözümsüzlükleri giderebilmek ve daha etkili yasal düzenlemelerin yapılmasını sağlayabilmek için kampanya başlatmış.Lütfen hep beraber çocuk tacizlerine dur diyelim.http://www.kampanya.annecocuk.com/

Haydi kampanyaya desteğe.....

2 yorum:

Rahsan Collyer dedi ki...

Demetcim merhaba, öncelikle hoşgeldin blog dünyasına:) Yeni blogun hayırlı-uğurlu olsun. Dikkat et zamanla alışkanlık yapıyor, ama çocuklarımıza bırakacağımız çok güzel bir hatıra bence. Onun dışında diğer blogger annelerle yaptığım bilgi alış-verişinin inanılmaz faydasını gördüm burada. Ne zaman Mina'yla ilgili birşeyler kafamı karıştırsa, kararsız kalsam hemen bir postla duyurdum blogumda ve anında bir çok anneden konuyla ilgili kendi tecrübelerini, tavsiyelerini öğrendim. Çok tatlı, çok cici anneler var burada, sen de zamanla göreceksin zaten.

Bu arada senin kuzu acayip değişmiş, büyümüş, bot atmış sanırım ve de kilo vermiş doğal olarak. Çok öpüyorum mavişini.

demet'in dunyası dedi ki...

Hoşbulduk canım, teşekkürler.Valla senin ve diğer annelerin bloglarını görünce acayip özendim.Yiğit'i anlatma fikri beni çoook heyecanlandırdı.Keşke daha önce yapsaydım.Bu arada ben bir süredir Mina'nın maceralarını takip ediyordum.Büyümüş dahada güzelleşmiş.İkinizide çook öpüyom.
Şimdiden alışkanlık yaptı bile :)))